div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech G810 Orion Spectrum Gaming Keyboard!

- Advertisement -

Son teknolojiyle geliştirilen G810 Orion Spectrum Gaming Keyboard, yüksek performanslı kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor. Özel Romer-G mekanik tuşları ve akıllı RGB aydınlatma özelliğiyle fark yaratan G810 Orion Spectrum; standart ürünlere göre %25 daha hızlı aktivasyon sağlıyor. G810 Orion Spectrum, tek tuşla müzik ve videoları kontrol etmeye yarayan medya kontrol sistemiyle de öne çıkıyor.

Başlıca Özellikler

%100 Performans Odaklı Tasarım: G810 Orion Spectrum’un parmak izini maskeleyen mat dokusu, dayanıklı ve örgülü kablosu, gelişmiş RGB aydınlatma sistemi, ultra hızlı ve dayanıklı Romer-G mekanik tuşları ve daha birçok özelliği, benzersiz bir oyun deneyimi sunmak için en ince detayına kadar eksiksiz olarak tasarlandı.

Özel Romer-G Mekanik Tuşlar: Logitech Romer-G, düşük kuvvetli 45 gramlık etkinleştirme özelliğiyle neredeyse anlık cevap verme özelliği sunuyor ve uzun süreli oyunlarda yorgunluk hissini en aza indiriyor. Logitech Romer-G mekanik anahtar 1,5 mm mesafeden etkinleşerek diğer standart ürünlerden %25 daha hızlı çalışıyor. 70 milyon tuş vuruşuyla test edilen Romer-G mekanik tuşları, rakip ürünlere kıyasla %40’a kadar daha dayanıklı performans sunuyor ve ikili temas noktaları, daima istenilen anda tuş aktivasyonunu gerçekleştiriyor.

Tam Donanımlı, Akıllı RGB Aydınlatma Sistemi: Logitech Oyun Yazılımı kullanılan G810 Orion Spectrum’da 16,8 milyon renk spektrumu ve parlaklık ayarı bulunuyor. Her stile uygun yapılandırılıp ışık motifleriyle canlandırılabilen G810 Orion Spectrum, kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğiyle, Logitech’in diğer RGB modelleriyle senkronize edilebiliyor. Komut tuşlarının farklı renklerle kişiselleştirilmesi, oyun sırasında komut tuşlarına farklı renkler verilmesi ve arka plan aydınlatması, karanlıkta daha kolay bir oyun keyfi sunuyor. Logitech G810 Orion Spectrum, 300’den fazla oyuna uygun olarak kişiselleştirilebiliyor.

Anında Medya Erişimi: Logitech G810 Orion Spectrum, kullanışlı medya kontrol sistemiyle oyunun müzik ve videolarını kontrol etme olanağı tanıyor. Tek tuşla kontrol özelliği; ses kontrolü, sesi kapatma, duraklatma, oynatma ve ileri alma seçeneklerine anında erişim sağlıyor.

Kişiye Özel Konfigürasyon: Logitech Oyun Yazılımı (LGS) ile Logitech G810 Orion Spectrum tamamıyla kontol altında… Sevilen oyunlar, F1-F12 tuşları üzerine özel makrolar atayarak özelleştirilebiliyor. RGB aydınlatma sistemi, her tuş özelinde ayarlanabiliyor ve hatta Oyun Modu açıldığında hangi tuşların devre dışı bırakılacağı belirlenebiliyor.

- Advertisement -

Sistem Gereksinimleri

– İsteğe bağlı indirilen yazılımlar, Windows 7 ve üst sürümlerde çalışabiliyor.

– Güçlendirilmiş USB bağlantı noktası

– İsteğe bağlı olarak Logitech Gaming yazılımı yüklemek için internet bağlantısı

Fiziksel Özellikler

– Boyutlar (Yükseklik x Genişlik x Derinlik): 153 mm x 443,5 mm x 34,3 mm

– Ağırlık: 1180g (kablo hariç)

– Kablo uzunluğu: 1,8 m (6 ft)

Garanti

– 2 yıl sınırlı donanım garantisi

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler