div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech G910 sonunda Türkiye’de

- Advertisement -

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği dünyanın en hızlı mekanik klavyesi Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard sonunda Türkiye’ye geldi.

Özel Logitech Romer-G anahtar ile diğer mekanik tuşlara göre %25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunduğu söyleniyor. Üstün dayanıklı olduğu söylenen klavyede akıllı aydınlatma sistemi de var. 70 milyon tuş darbesine dayanıklı Orion Spark, pazardaki diğer ürünlere kıyasla yoğun oyun oynamadan kaynaklanan aşınmaya karşı %40 daha uzun ömürlü olduğu söyleniyor.

Logitech G910’ın her bir tuşu, 16.8 milyon farklı renk seçeneğiyle özelleştirilebiliyor. Tuşları, büyülerin ya da diğer komutların izini sürmek için dilediğiniz renk ile işaretleyebilir, kurulumunuza uyması için renkleri değiştirebilir ya da oyuna göre renkleri ayarlayabilirsiniz. Her tuştaki harfin eşit olarak aydınlanması için; ışıklandırma, her tuşun merkezine yerleştirilmiş ve hassas optiklerle yönlendirilmiş.

Karmaşık komutlara daha kolay ve hızlı erişmek için oyun kontrollerini ve macro’ları programlanabilir dokuz G tuşuna atayarak favori oyununuzu özelleştirebilirsiniz. Logitech G910’un oyunseverlerin ve e-Spor oyuncularının yorumları doğrultusunda geliştirildiğini söyledi.

Logitech G910’un Türkiye için tavsiye edilen satış fiyatı ise 749 TL olarak belirlendi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler