div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech’ten yayıncılar için: C922 Pro Stream

- Advertisement -

Logitech, streamer’ların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan yeni C922 Pro Stream Webcam’i piyasaya sundu.

İnternet üzerinden adeta gerçek hayattaymış gibi yayın yapılabilmesini sağlayan C922 Pro Stream Webcam, HD kalitede saniyede 30 kare hızda 1080p ya da 60 kare hızda 720p kalitedeki yayınlara ve pürüzsüz ses kaydına imkân tanıyor. Döner başlığa sahip masaüstü tripotuyla, yayının en iyi açıdan yapılabilmesini sağlıyor. Webcam’e sahip olanlar, Personify tarafından desteklenen ve 3 aylık XSplit kayıt ve yayın premium lisansıyla çalışan dinamik arka plan yedekleme yazılımına ücretsiz sahip olabiliyor.

Geçtiğimiz birkaç yılda Twitch gibi sosyal video platformlarının sayısında önemli bir artış olduğuna ve platformlarda 2 milyondan fazla streamer’ın yer aldığına dikkat çeken Logitech Webcam Portföy ve Ürün Müdürü Guillaume Bourelly, “Yeni jenerasyonun oyun oynama ve oyunlardan öğrenme alışkanlıkları tamamen değişti. C922 Pro Stream Webcam ile oyunlardaki görüntüleri bir üst kademeye çıkarıyoruz. Böylece Streamer’ların oyun oynarken yaptığı yayınların profesyonel kalitede olmasını, izleyicilerle daha iyi ilişkiler kurmasını ve diğerlerinden farklılaşmasını sağlıyoruz.” dedi.

bulteneklenti-636108272448527506

C922 Pro Stream Webcam, saniyede 60 kare hıza sahip daha akışkan hareketli yayınların yapılabilmesi sağlıyor. Böylece oyun esnasındaki yayınlar, aynı kalitede ve hızda izleyicilerle paylaşılabiliyor. Akıllı şekil tanıma özelliğine sahip C922 Pro Stream Webcam, dinamik arka plan yedeklemesiyle, kullanışsız yeşil ekrana ihtiyaç duyulmadan oyuncuların arka plandan ayrışmasını sağlıyor. Ayrıca oyuncular, OBS ve XSplit gibi popüler aplikasyonlarla, yayın sırasında kendi görüntülerini oyun videolarının üzerine bindirebiliyor.

bulteneklenti-636108272641965006

Logitech, profesyonel oyuncular ve vlogger’lar tarafından tavsiye edilen ödüllü C920 HD Pro Webcam’in mirasını ve deneyimini, daha yüksek kaliteye sahip C922 Pro Stream Webcam’e bırakıyor. C922 Pro Stream Webcam, otomatik düşük ışık düzeltme ve keskin odaklanma özelliği sayesinde, titreyen oda ışığı ya da çoklu bilgisayar ekranını ayarlayarak, çok loş ışıkta dahi temiz ve kaliteli yayın yapılmasına olanak sağlıyor. Yayın hangi açıdan yapılırsa yapılsın, çift yönlü gürültü engelleyici mikrofonuyla, duraklamaya gerek kalmadan seste oluşabilecek çıtırtıları engelliyor ve videoyu kaydediyor.

- Advertisement -

bulteneklenti-636108272519621256

En iyi kullanıcı deneyimine ulaşmak amacıyla, popüler canlı yayın ve kayıt aplikasyonlarını önceden tanımlanan ayar ve kabiliyetlere sahip C922 Pro Stream Webcam ile birleştiren Logitech, sektörün önde gelen bilgisayar oyunları yayıncı yazılımı şirketlerinden XSplit ile yakın çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda C922 Pro Stream Webcam ile XSplit Broadcaster ve Gamecaster yayınlarının profesyonel düzeydeki araç ve özelliklerini içeren 3 aylık XSplit premium lisans işbirliğine sahip olan Logitech, daha hızlı ve kolay yayın yapılmasını sağlayarak diğerlerinden farklılaşıyor.

Kasım ayı itibarıyla sınırlı sayıda mağazada satışa sunulacak Logitech C922 Pro Stream Webcam’in tavsiye edilen satış fiyatı 99,99 EURO’dur.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler