div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

#LvL227 bayilerde!

- Advertisement -

Level’ın #227 – Aralık 2015 sayısı tüm Türkiye’de bayilerde…

12 sayfa Fallout 4 incelemesi ve 32 sayfa Fallout tarihi kitapçığı, Overwatch’a ilk bakış, Star Wars: Battlefront, StarCraft II: Legacy of the Void, Rise of the Tomb Raider ve Call of Duty: Black Ops III incelemeleri ve daha neler neler.

kapak

İlk Bakış
Far Cry Primal
Overwatch (Test)
Otherland (Test)
Sheltered (Test)

Dosya Konusu
En çok beklenen 4X oyunlar

İnceleme
Fallout 4
Star Wars: Battlefront
Call of Duty: Black Ops III
Starcraft II: Legacy of the Void
Mordheim: City of the Damned
Rise of the Tomb Raider
Need for Speed
Guitar Hero Live
Warhammer: End Times – Vermintide
Rebel Galaxy
Football Manager 2016
Anno 2205
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut
WWE 2K16
Rebel Galaxy
Undertale
Big Pharma

KAPAK-Fallout

- Advertisement -

FALLOUT ÖZEL SAYISI

Giriş
Nedir bu Fallout?

Dosya Konusu
Fallout tarihine giriş
Fallout krolonojisi

POSTERLER
T-60 Power Armor
Fallout 4 Haritası

fallout 4t45dFallout poster

 

Haberler

22 YORUMLAR

  1. güzel bir içerik olmuş skyrimde haritasını veren olmamıştı. fakat posterdeki power armor t60 modeli. t45b fallout 3ün kapağındakiydi.

  2. eski byzantine ve fallout 2 yi verilen levelden beri bana göre en iyi sayı olabilirdi . haritada power armor noktaları koyulmamış ama yinede güzel. posterin ayrı iki poster olmasını beklerdim. fallout kitapçığı tarihçe güzel ama fallout 4 tarihi hakkında bir bilgi sunulmamış ama fena değil. ek içerikler açısından bana göre olmuş ama dergi konusunda katılamyacağım. dergide t45d olarak çıkmış poster sanırım hatalı olarak basılmıştı düzeltilemezdi. kapakta ayrıca battlerfont oyunun yeni st prequel clone askerle tanıtılmasını ydırgadım. fallout 4 8.5 verilmiş not olarak dünyaya yakın fakat diyalog hiç yok olarak incelenmesi ve bunun puana etki etmesini çok saçma buldum diyologlar evet yes no şeklinde kısıtlanmış fakat karakter yine diyoloğunu konuşuyor yani atlyazaıları açarsanız konuşuyor adam allta evet fallout 1 ve 2 gibi zengin değil ama 3le nerdeyse benzer zenginlik açısından. fallout 4 incelemesini açıkça zayıf buldum yarım gibi. dinozor falloutçular malasef sosyal medya yada sözlüklerdeki sanki fallout 1 ve 2 hiç eksiği yokmuş ve fallout 3 ve 4 new vegastan sonderece kötü bir oyunmuş gibi sunulmasının dergideye de yansıması acı. özellikle bethesdanın fallout 4 oyunun alternatifi new vegas olamaz çünkü fallout 3 ün kocaman iyileştirlimiş bir dlcsi aslında özellikle obsidian 8ki bana göre asıl oyunları kotor 2dr) fanlarının onu grafiklerini yadırgamayıp fallout 4ü yeni nesil grafiklerini kötülemeleri şaka gibi.

  3. iyi çalışmalar. Undertale incelemesi bulunan sayı bu ancak aklımda bir şey var benim. Undertale için poster yaptığınız bir sayı var mı? eğer yoksa yakın tarihte bir sayınıza koyma şansınız var mı? teşekkür ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler