div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mafia III’ün detaylı tanıtımı E3’te!

- Advertisement -

2K, açık dünya gangster oyunu Mafia III’ün tanıtımını E3’te yaptı.

Mafia III New Orleans’ın yeniden tasavvur edilen versiyonu olan 1968’lerin New Bordeaux şehrinde geçecek ve dönemin araçları, modası ve müziğiyle eksiksiz bir şehir sunacak. Vietnam’da yıllarca savaşan Lincoln Clay şu gerçeğin farkındaydı: aile doğduğunda birlikte olduğun değil, uğruna öldüğün kişilerdi. New Bordeaux’taki evine geri dönen Lincoln suç geçmişinden kaçmaya çalışıyordu. Ama ailesi olarak gördüğü çete İtalyan Mafyasının ihanetine uğrayıp ortadan kaldırıldığında, Lincoln kendisine geçmişin küllerinden yeni bir aile yarattı ve sorumlulardan intikam alma amacıyla yola çıktı. New Bordeaux’un zorlu sokaklarında hayatta kalabilmek için heyecanlı silahlı çatışmalar, acımasız yumruk yumruğa dövüşler, zorlu kararlar ve sokak kuralları gerekli olacak. Ama doğru bir ekiple bu şehrin yeraltı dünyasının başına geçmek gayet mümkün…

New Orleans’da geçen ve bizi 60’lı yıllara götüren oyun, Lincoln Clay’i anlatmakta. İşte 7 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC’ye çıkacak olan Mafia 3’ün tanıtım videosu:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler