div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

mangAnime film gösterimleri, Summer Wars ile devam ediyor!

- Advertisement -

Nisan ayı etkinliğinde, sanal gerçeklik temasının işlendiği Summer Wars var.

mangAnime Türkiye sitesinin, Haziran’a kadar her ayın ikinci Cumartesi günü düzenlenecek anime film gösterim ve atölye çalışmaları devam ediyor.

Etkinlik dizisinde her ay önemli bir anime film klasiği gösteriliyor ve ardından da çözümlemesi yapılıyor. Atölye bölümlerinde filmlerin yapımından, konularından, temalarından, hikayelerinden, karakterlerinden ve çeşitli ayrıntılarından bahsediliyor. Tasarım Atölyesi Kadıköy’de düzenlenecek olan her atölye sonunda yapılacak çekilişlerde, etkinliğe katılanlar arasından bir kişi, Kuzgun Çizgiromanevi’nin hediyesi olan bir Türkçe manga seti kazanacak.

Etkinlikler tüm sinema ve anime meraklılarına açık ve ücretsiz, tüm etkinlikler için başlangıç saati 13:00, bitiş saati 17:00. Gösterilecek bütün filmler Japonca seslendirmeli ve Türkçe altyazılı olacak. Nisan-Haziran arası etkinliklerin tarihleri aşağıdaki gibi:

– 9 Nisan 2016, Cts. / Summer Wars (Burak N. Aydın, Merve Çay)
– 14 Mayıs 2016, Cts. / Ninja Scroll (Merve Çay, Bülent Tellan)
– 11 Haziran 2916, Cts. / Escaflowne: The Movie (Burak N. Aydın, Merve Çay, Bülent Tellan)

Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK)
Rasimpaşa Mah. Duatepe Sok. 61, Kadıköy, 34722 / İstanbul

***

- Advertisement -

9 Nisan Cumartesi tarihli üçüncü etkinlikte, sanal gerçeklik temasının eğlenceli şekilde işlendiği Summer Wars filmi konu alınacak.

Summer Wars
Yıl: 2009
Süre: 113 dk.
Dil: Japonca seslendirme, Türkçe altyazı
Tür: Bilimkurgu, Komedi
Yapım: Madhouse
Yönetmen: Mamoru Hosoda
Orijinal Hikaye: Mamoru Hosoda
Senaryo: Satoko Okudera
Müzik: Akihiko Matsumoto
Karakter Tasarım: Masaru Hamada, Mina Okazaki, Takashi Okazaki, Yoshiyuki Sadamoto

Matematik dehası lise öğrencisi Kanji Koiso’nun yazı çok sıkıcı geçmektedir. Ta ki bir üst sınıf öğrencisi Natsuki Shinohara onu Ueda’ya, ailesinin yanına götürünceye kadar. Natsuki’nin nenesinin 90. yaşgününü kutlama hazırlıklarına karışan genç adam, birden bire kendini büyük bir krizin merkezinde bulur. Milyonlarca üyesi bulunan dev sanal gerçeklik dünyası OZ, gizemli bir hacker’ın saldırısına uğramıştır. Bunun sonucunda tüm Japonya’da günlük hayat altüst olur. Peki bu kaosun sorumlusu, gerçekten de ana sistem şifresini çözmeyi başarmış Kanji mi? Yoksa arka planda başka işler mi dönüyor?

Summer Wars anime film gösterim ve atölyesi için Facebook etkinlik sayfasına bu linkten gidebilirsiniz: https://www.facebook.com/events/1530499800587748/

***

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler