div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MappleStory 2, Temmuz’da mı çıkıyor?

- Advertisement -

MappleStory 2’nin final testi aşamalarının tamamlanmasının üzerinden henüz bir ay bile geçmemişken Nexon yayınladığı konferans davetiyesiyle kafaları karıştırdı.

MappleStory 2 oyuncuları testleri tamamlar tamamlamaz oyunun çıkış tarihini beklemeye başladılar. Nexon ‘un ise internet üzerinden davetini yaptığı konferans için yayınladığı görsel hemen ilgi gördü. Görselde yer alan ‘2’ rakamının ters olarak bakıldığında bir kısmının ‘7’ rakamına benzediği görülüyor. Ayrıca bu rakamın ertafında ”Ready Play” ibaresini görüyoruz. Bu da bazı oyuncuların bazı kehanetler ortaya atmasına neden oldu. Buna göre Nexon MappleStory 2’yi tam sürüm olarak 2 Temmuz’da piyasaya sürecek. Bir başka tahmin ise bu tarihte Nexon’un oyunun açık betası başlatacağı yönünde.

Bu tahminler doğru çıkacak mı bilmiyoruz; ancak Nexon’un yakın zamanda MappleStory 2 için bir şeyler planladığı açık. Bekleyip göreceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler