div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mario Maker level’i 11.000 başarısız denemeden sonra geçildi.

- Advertisement -

Şu ana kadar gelmiş geçmiş en zor Super Mario Maker bölümü, sonunda geçildi. PangaeaPanga oyunun Wii U verisyonunda Bomb Voyage adında bir bölüm yarattı ve Bananasaurus Rex adında ki TAS’çı (Tool-Used Speedruns), bölümü 11.000 denemeden sonra geçmeyi başardı.

Panga bir Super Mario World hacker’ı ve TAS’çı. TAS (Tool-Used Speedruns) yani ek uygulama kullanılarak speedrun yapan kişiye denir. TAS’çılar inanılmaz derecede zor yapılmış Mario bölümlerini geçmek için ek uygulama kullanırlar. Bu yılın başlarında Panga, Bomb Voyage adında inanılmaz zor bir bölüm yarattı ve kendi yorumuyla şimdiye kadar yapılmış en zor bölümlerden biri.

Şimdi ise BananasaurusRex Panga’nın Bomb Voyage bölümünü geçti. Birazdan koyacağımız videonun yorumlarında BananasaurusRex bölüme başlamadan önce 1 saat kadar pratik yaptığını belirtiyor. Sonra ise 2 saat 42 dakikalık denemeyi kaydetti ve toplamda yaklaşık olarak 4 saatini ayırmış oldu.

Yoruma cevap olarak ise Panga’nın cevabı; “Tebrikler! Umarım oynarken keyif almışsındır.” oldu.

Şimdi ise Panga yeni bir bölüm yapıyor ve böylece savaş devam ediyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler