div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Marshall’dan akıllı telefon

- Advertisement -

Akıllı telefon üretimi, artık her türlü elektronik cihaz üreten firma için çok basit bir hale gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Commodore’un akıllı telefon üreteceği haberini duyurmuştuk; şimdi de Marshall (hani şu amfileri ile ünlü olan) müzik tutkunları için bir akıllı telefon geliştirdiğini açıklamış.

4,7 inçlik 720p IPS ekrana sahip olan London adına sahip olan akıllı telefonda; Snapdragon 410 çipseti mevcut. 8MP çözünürlüğünde arka ve 2MP ön kamera bulunmakta. Kameraları ile pek de üstün bir güç sergiliyor olmasa da, müzik tarafı ile kuvvetli olduğunu belirtmemize herhalde gerek yok.

İki kulaklık girişi birden var bu cihazın. Böylece iki kişi aynı anda müzik dinleyebiliyor. Ayrıca içerisindeki program sayesinde de DJ’lik deneyimi sunmayı hedefliyor ve şarkıları miksleme imkanı veriyormuş. Tabi cihazın kendi dahili hoparlörüde ön tarafta ve güçlü ses kalitesine sahip olacakmış.

Şimdilik fiyatına dair bir bilgi yok. Orta seviye bir akıllı telefon olacağından çok pahalı olması beklenmiyor.

Screen-Shot-2014-10-20-at-2.01.20-PM-600x354 marshall-london-smartphone-feat-07162015 marshall-london-smartphone-05-960x640 marshall1 (1)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler