div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Marvel Heroes’dan oyunculara 5000$

- Advertisement -

Marvel kahramanlarını oynadığımız Marvel Heroes, hack & slash oyun yapısıyla pek çok oyuncunun takdirini kazandı. Gazillion Entertainment de bu ilginin karşılığı olarak şanslı oyuncular için akıl almaz bir ödül dağıtıyor.

Toplamda 25,000$ ödül dağıtacak olan yapımcı firma bu parayı beş farklı oyuncuya bölüştürerek her birine 5000$ vermeye hazırlanıyor. Peki bu parayı kazanabilmek için ne yapmalısınız? Tek yapmanız gereken oyunu oynamak ve oyun içerisinde toplam beş tane olan ve düşme ihtimali oldukça zayıf olan Vibranium Ticket eşyasını aramak. Öldürdüğünüz düşmanların herhangi birinden bu eşyayı bulursanız 5000$’ın sahibi olabileceksiniz. Etkinlik 8-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. Pek çok oyuncunun bu biletleri kazanmak için gece gündüz oyun basşında çalışacağına eminim. Eğer 10 Temmuz’a kadar bir oyuncu bu biletlerden birini kazanırsa Gazillion Entertainnment San Diego’da gerçekleşen Comic-con’da bu oyuncuyu duyuracak ve tebrik edecek.

facebook_BonusEvent_VibraniumCard_v1

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler