div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mass Effect: Andromeda duyuruldu

- Advertisement -

Mass Effect evreni bilim kurgu evrenine getirdiği RPG elementleriyle pek çok RPG oyuncusunun favori RPG oyunlarından biri haline geldi, pek çok en iyiler listesine adını yazdırmayı bildi.

E3 2015 ile beraber Mass Effect evreni de yeni oyunuyla genişlemeye hazır olduğunu gösterdi. EA konferansında Bioware’in yaptığı sunumla ortaya çıkan Mass Effect: Andromeda, 2016’nın yaz aylarında piyasadaki yerini alacak. Yapımcılar oyunda açacağımız karakterin insan ve kadın veya erkek olabileceğini açıkladı. Bunun yanında oyunda yepyeni önceki oyunlarda yer alanların aksine yepyeni bir galaksi olan Andromeda’yı keşfedeceğiz ve yoğun bir aksiyon yaşayacağız.

Bioware yaptığı açıklamada oyunun Mass Effect serisinin en iyi yanlarını bünyesinde barındırdığını açıkladı. Buna ek olarak ise oyuncuların Mass Effect’ten beklentilerini daha geniş bir tanıma yaymak istediklerini belirttiler. BioWare ayrıca yayınladığı çıkış videosunda oyuna dair bir takım fikirlere sahip olmamızı da sağladı. Video oynanışa dair herhangi bir detay içermese de oldukça iyi duruyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler