div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

McCree ile tanışın!

- Advertisement -

Heroes of the Storm’dan sonra Blizzard’ın diğer bir online oyun projesi olan Overwatch’u merakla, istekle, heyecanla bekliyoruz. Zira işin içerisinde Blizzard olunca heyecanlanmamak elde değil. Heroes of the Storm ile birlikte MOBA sektörüne el atan Blizzard, bu sefer online bir FPS oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oynanış yapısı ilk bakışta Team Fortress 2’ye benzeyen bir yapım olsa da Blizzard mutlaka kendinden bir şeyler ekleyecek. Bunun ilk örneği ise karakter çeşitliliğinin çok daha fazla olması.

mccree

Daha şimdiden 14 karakter açıklayan yapımcı ekip, oyunun saldırı karakterlerinden bir olan McCree için bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan videoda karakterin savaş alanındaki yeteneklerini görebiliyoruz.

Bir kovboy görünüşüne sahip olan McCree gelişmiş bir altıpatlar kullanıyor. Bu altıpatlar ile tek tek ateş edebildiği gibi bir anda düşmanın üzerine hepsini birden de boşaltabiliyor. Bunun dışında kahramanımız hızlı bir kaçış için takla atabiliyor. Nihai yeteneği dışındaki son yeteneği ise düşmanı flaş bombası ile kısa bir süre sersemletebiliyor oluşu. McCree’nin niahi yeteneği ise uzak bir mesafeden seçtiği bir düşmana kilitlenip ona bir anda büyük miktarda hasar verebiliyor oluşu. Böylece McCree’nin son vuruşu yapmak için ideal bir kahraman olduğunu görüyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler