div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mordheim’ın devasa Boss’larından yeni görüntüler!

- Advertisement -

Rogue Factor tarafından geliştirilen ve ön incelemesini yaparken bayıldığımız Mordheim: City of the Damned Kasım ayı ortasında piyasaya çıkacak.

Games Workshop tarafından yaratılmış, kendi kitlesini yaratmaktan da geri kalmamış bir masaüstü oyununu baz alan Mordheim: City of the Damned oldukça karanlık bir taktik-rpg oyunu. Oyunun kurulu olduğu temeller oldukça sağlam zira masaüstü oyununda 1999 yılında üretilen kurallar halen geçerli. Masaüstünde Mordheim oynamak istediğimizde halen aynı kitabı kullanıyoruz. Geçen yıllarda oyuna bazı düzenlemeler eklendi ve bunları da internet ortamından edinmek mümkün. Bu da demek oluyor ki oyun teorik olarak düzgün çalışan bir mekaniğe sahip.

TPS kamera açısına sahip olan Mordheim’da, modeller ve şehirler tıpkı masaüstü oyundakine benzer şekilde yaratılmış. Üç farklı ırktan birisini seçerek başladığımız oyun oldukça uzun sürecek bir deneyim vaadediyor ve Kasım ayı başında PC oyuncuları ile buluşacak.

Firma oyunda karşılaşacağımız yeni düşmanları ve devasa boss’ları gösteren bazı yeni görseller yayınladı, bunlardan bazılarını görmek için hayli yukarı bakmanız gerekecek gibi.

Mordheim-23

Mordheim-24

Mordheim-25

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler