div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MGS V’te nükleer silah karşıtı etkinlik!

- Advertisement -

Metal Gear Solid serisi Hideo Kojima olmasa da fikir olarak izinden gitmeye devam ediyor.

Metal Gear Solid içindeki bir etkinlik oyuncuları nükleer silahlarını imha etmeye yönlendiriyor ve başarılı bir şekilde gerekenleri yerine getirdiğiniz taktirde özel bir sinematik ile ödüllendiriliyorsunuz. Üstelik oyundaki nükleer silah sayısı da an ve an Konami tarafından duyuruluyor.

-+
+-
Bunun için yapmanız gerekenleri aşağıda ekliyoruz;

1- Mission 31 tamamlanmış olmalı.
2- Deponuzda ve geliştirme programınızda herhangi bir nükleer silah olmamalı. Eğer varsa, demonte etmeniz gerekiyor.
3- Bulunduğunuz platform ve yerel server’daki nükleer silahlar demonte edilmiş ve mevcut toplamı sıfır olmalı.

Eğer dört durumu da karşılıyorsanız gizli anti-nükleer etkinlik otomatikman tetkileniyor ve ana üsse döndüğünüzde sizi bir sinematik karşılıyor. Eğer bundan sonra yeni nükleer silahlar geliştirilirse, aynı event aynı koşullar ile tekrarlanacak.

Bu event başlamadan önce tüm platformlardaki toplam nükleer silah sayısı 36,552 adetti ve yukarıda da görebileceğiniz gibi dün gece itibariyle 11.888 adede düşmüş durumda. Hedefini gerçekleştirmeye en yakın topluluk ise sadece 35 adet nükleer bombaya sahip olan Xbox 360.

- Advertisement -

Oyuncular bir süre önce bu sinematiği keşfedip konsol komutları ile izlemenin yolunu bulduklarından bu rakamların sıfıra düşmesi, hele de steam’de çok mümkün gözükmüyor. Kocaman SPOILER yazarak ilgili videoyu aşağıya ekliyoruz.

Bu arada biz izlemedik, izlemeyeceğiz, taa ki event başarısız bir şekilde sonuçlanana kadar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler