div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Metrobüs’ün direksiyonu senin elinde!

- Advertisement -

Türk oyun stüdyosu Atom Games tarafından geliştirilen Metrobüs: Race in Istanbul oyununda şoför koltuğuna oturan oyuncular bomba patlama riskine karşı yolcuların hayatlarını kurtaracak bir maceraya atılıyor.

İstanbul sokaklarında geçen ve %100 yerli kaynaklarla geliştirilen Metrobüs: Race in İstanbul oyunu Android cihazlar için yayında.

[title type=”h3″]Metrobüste heyecan dorukta[/title]
Oyunun sahip olduğu İstanbul teması nedeniyle özellikle İstanbul’da yaşayanlar tarafından yoğun ilgi beklenen Metrobüs: Race in İstanbul eğlenceli bir hikayeye sahip. Aracın şoförü, araçta bir bomba olduğunu öğrenince rahatsızlanıyor. Metrobüsün direksiyonuna ise oyuncu geçiyor. Oyuncuların ise yapması gereken metrobüsün kontrolünü ele alarak metrobüsün hızını 50 km/h altına düşürmemek, trafikte sürüş hızını yüksekte tutmak ve bu esnada polise yolcuları kurtarması için yardım etmektir. Bunu yaparken, hız kaybetmemek için yoldaki engellere dikkat edilmelidir. Boğaz köprüsünün keyfinin de çıkartılabildiği oyuna oyuncular ücretsiz ulaşabiliyor.

3D grafiklere sahip Metrobüs: Race in İstanbul oyununda, Boğaz Köprüsü, İstanbul ve 4 farklı metrobüs gibi lokal ögeler de bulunuyor. Oyun Gyro kontrolü ile daha gerçekçi sürüş keyfi sunuyor. Oyun ayrıca sahip olduğu online skor listesi ile arkadaşlarınızla yarışmanızı sağlıyor.

Basın bülteninden düzenlenmiştir

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler