div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Metroid’den tanıdığımız Samus, Unreal Engine 4 ve Dx12 ile baştan yaratıldı…

- Advertisement -

Nintendo’nun başarılı serisi Metroid’in yeni Nintendo konsolu NX’te nasıl görünebileceğine ilişkin ilk ipuçları fan yapımı bir videodan geldi.

Metroid serisindeki kahramanımız Samus’u hatırlayacaksınız. CryZENx adlı Youtuber, oyunun günümüzde nasıl görüneceğine ilişkin ciddi bir çalışma sonucunda ortaya bir teknoloji demosu çıkartmış durumda. Unreal Engine 4 ile yapılan ve DirectX 12 kullanan demo’da hem birinci kişi kamerası, hem de üçüncü kişi kamerasından Samus’u görebiliyoruz ve açıkçası muhteşem gözüküyor, bunu kabul etmek gerek.

Nintendo NX üzerindeki örtüler henüz kalkmadı, ne zaman piyasaya çıkacağını bilmediğimiz gibi ne gibi bir konsol ile karşılaşacağımızı da bilmiyoruz henüz. Ancak konsolun PS4 ve Xbox One ile donanım gücü anlamında denk veya üstün olması bekleniyor, haliyle bu demo Metroid ve Nintendo’nun diğer serilerinin geleceği konusunda önemli bir ipucu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler