div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

METUCON’da bir ilk!

- Advertisement -

Her sene ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantezi Topluluğu tarafından düzenlenen geleneksel METUCON etkinliğinin yirmincisinde, ODTÜ e-Spor Topluluğu, ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantezi Topluluğu’nun ortaklığıyla düzenlenecek olan Hearthstone Turnuvasında Türkiye için bir ilki yaşayacağız. Peki nedir bu ilk?

Blizzard, sene başında Hearthstone Dünya Şampiyonası için puanlama sistemi getirdi. Belli başlı online/lokal turnuvaların ve legend sıralamasının bu puanlama dahilinde ödüllendirileceği açıklandı. Bu belli başlı turnuvalardan bir tanesi ise “METUCON 20 Hearthstone” turnuvası olacak. 23 Nisan 2016’da ODTÜ yerleşkesinde düzenlenecek olan turnuva, 29 Mart 2016 itibariyle Blizzard tarafından “Resmi e-Spor Etkinliği” olarak onaylanmış ve bu açıdan Türkiye’de Hearthstone Dünya Şampiyonası puanı veren ilk turnuva olacaktır.

Ayrıca turnuvada dereceye girenlere HWC puanı dışında birbirinden güzel ödüller verilecek ve bu ödüller ilerleyen günlerde açıklanacak.

Turnuvayı Blizzard’ın resmi etkinlik sayfasından bulabilirsiniz, tek yapmanız gereken http://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/schedule/?month-of-year=4 linkinde 23 Nisan’a bakmak.

MetuCon hakkında daha fazla bilgi edinmek içinse etkinlik sitesi olan metucon.org’u ziyaret edebilirsiniz.

12837449_10153852149328046_1976416095_o

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler