div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MGS V: Phantom Pain’in doğum gününüzde bir sürprizi olacak!

- Advertisement -

Metal Gear Solid V: Phantom Pain’in girişte oyunculara neden doğum tarihini sorduğu belli oldu! (DİKKAT, SPOILER İÇEREBİLİR!)

Hideo Kojima’nın kafasının içinde dönen tilkileri anlamak için belki de ilk oyuna geri dönmek gerekiyor. İlk oyunda çoğunuzun hatırlayacağı Psycho Mantis adında bir düşmanımız vardı ve aklımızı okuyabilme yeteneği sayesinde ateş ettiğimiz yeri önceden tahmin edip teleport olabiliyordu. Bir şekilde geçmeyi başardıysak da bunun çok daha kolay bir yolunun olduğunu seneler sonra öğrendik. Aslında tek yapmanız gereken gamepad’i birinci porttan çıkartıp ikincisine takmaktı! Böylece Psycho Mantis artık aklınızı okuyamıyor ve kolay bir hedef oluyordu.

MGS V’te de aynı zeka ve incelikten örnekler görmeniz mümkün. Oyun size en başında doğum tarihinizi soruyor ve buna başta bir anlam veremiyorsunuz. O gün gelip çattığında ise görevdeyken Ocelot’tan üsse dönmenizi isteyen bir mesaj alıyorsunuz ve ta-ta-ta-taam. Kendinizi bir doğum günü partisinin içinde buluyorsunuz! Pasta, doğum günü şarkıları, her şey var!

Sadece oyunun kalitesi ile Hideo Kojima olunmuyor, şeytan hep böyle küçük detaylarda gizli.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler