div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MGS V’de Quiet’ı alt etmenin kısa yolu var!

- Advertisement -

Şimdi bu yazı bir spoiler olacak mı, olma adayı mı, yoksa spoiler ile hiçbir alakası yok mu diye soranlarınız elbet olacak. Şimdi buna ben karar veremem çünkü sizin oyundan ne anladığınızı bilemem. Demek istediğin eğer oyunu yan görevleri dahil en ince ama en ince ayrıntısına kadar 100% bitiren hardcore bir oyuncuysanız, evet spoiler. Ama onun dışında değil. Gerçi oyunda ki en seksi karakteri alt etmenin kısa yolunu söylemek niye spoiler olsun ki. Neyse! Ben diyeceğimi dedim. Yazıya geçebiliriz.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain oynarken, oyunun başlarında öyle ya da böyle Quiet ile karşılaşıyorsunuz. Ana hikayenin içinde olmasa bile sonuçta sevdiğimiz bir bacımız. Yani, öyle değil mi? Neyse. Kendileri kartal gözüne sahip ve insan üstü bir güce sahip hoş bir sniper hanımımız ve normal yollarla alt etmesi zor olmadığı kadar keyifli de. Ancak, benim fazla vaktim yok hemen öldürüp ilerlemeliyim diyorsanız buyurun size kısa yolu.

Quiet’ı işaretliyoruz. Quiet’ın üzerine supply drop atmalarını istiyoruz. İki tane supply drop ile vurduktan sonra Quiet tamamdır. Bu kadar. Ciddi ciddi bu kadar. Bana da ilk duyduğumda saçma gelmişti ama buyurun kendiniz izleyin. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler