div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MGS V’in hikayesi 1 dakikalık videoda anlatıldı.

- Advertisement -

310179-FFFF

Pekala, burada bir hikaye söz konusu, şimdi Metal Gear Solid V: The Phantom Pain‘i oynamadan önce oynanması gereken bazı oyunlar var. Şimdi her seri oyunun da olduğu gibi değil mi? Eğer hala Phantom Pain’i almadıysanız ve alacaksanız, benim gibi hikayeye’de önem verenlerdenseniz sizi Peace Walker izlemeye davet ediyorum. Tek başına izleyebilirsiniz ancak Ground Zeroes ve Snake Eater‘dan edindiğiniz hikaye bilgileri izlerken sizi bazı konularda daha fazla aydınlatacaktır.

Ne var ne yok ki, insan insana tip olarak benzer ama huy olarak benzemez, ve orada bir yerlerde hikayeyi hem takip etmek isteyip hem de Peace Walker’ı izlemeye üşenenlerimiz de var, yok değil. Bunun için Lore Youtube Kanalı Metal Gear Solid V’in hikayesini yaklaşık olarak 1 dakika içinde anlatıyor. Yine de oyun hikayesini sadece bir saatini ve oyun çıkana kadar paylaşılan tüm fragmanlarda görülen şeyler mevcut. Yine de toparlanmış hali ve gayet açıklayıcı.

Üşengeçlerimiz! Buyurun.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler