div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Microsoft Lumia’ya geç, hediye oyun paketini kazan!

- Advertisement -

Microsoft Lumia’ya geçen tüm eski Nokia Lumia kullanıcılarına 90 dolarlık Gameloft oyun paketi hediye ediliyor!

Microsoft Lumia’ya geçen tüm eski Nokia Lumia kullanıcıları, Gameloft’un sevilen oyunları Asphalt Overdrive, Pastry Paradise ve Rival Knights’ı kapsayan 90 dolar değerindeki hediye oyun paketinin sahibi olacak.

Eski Nokia Lumia kullanıcılarına özel Microsoft Lumia kampanyası 5 Haziran’da başlıyor! 30 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında Microsoft Lumia satın alan tüm eski Nokia Lumia kullanıcıları 90 dolar değerindeki Gameloft oyun paketinin sahibi olacak. Popüler mobil oyunlarıyla oyun severlerin gözdesi olan Gameloft’un Asphalt Overdrive (19,99 dolar değerinde), Pastry Paradise (19,99 dolar değerinde) ve Rival Knights’tan (49,99 dolar değerinde) oluşan 3 popüler oyunu, kampanyadan yararlanan Nokia Lumia kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.

Piyasadaki tüm Nokia Lumia cihazlarını kapsayan kampanyaya katılmak için Nokia Lumia kullanıcılarının tek yapması gereken, yeni Microsoft Lumia cihazlarıyla mağazadan “Switch Gift App” uygulamasını indirmek olacak. Eski Nokia telefonunun IMEI numarasını ve iletişim bilgilerini uygulamada yer alan alana giren tüm kullanıcılar, alacakları e-postada yer alan oyun linklerini tıklayarak oyunları ücretsiz olarak indirebilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler