div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Milla Jovovich’in Resident Evil dublörü çok ağır yaralandı

- Advertisement -

Biraz sevimsiz bir haber. Resident Evil: Final Chapter‘ın Güney Afrika Cape Town’daki çekimleri sırasında Milla Jovovich‘in dublörlüğünü yapan Olivia Jackson çok ağır bir kaza geçirdi.

Olivia Jackson Mad Max: Fury Road ve çok beklenen bir sonraki Star Wars filmi Force Awakens‘da dublörlük yapan terübeli bir isim.

02_437702ca-5735-1_2480892a

Motorsiklet ile bir sahne çekerken kaza geçiren Olivia Jackson 2 hafta komada kaldı. Vücudunda oluşan hasarların bazıları şöyle:

– Kırık kaburgalar
– 2 hafta koma, kanayan ve hasar almış beyin
– Omurilikteki 5 sinirin zedelenmesi
– Kırık köprücük kemiği
– Kırık Uzun kol kemiği
– Yüzünde ezilme ve yırtılma

Liste bu şekilde gidiyor ve çok daha fazlası var. Daha fazla yazıp tat kaçırmak istemiyorum. Söyleyebileceğim tek iyi şey Olivia Jackson‘ın şu anda iyileşiyor olması ve Facebook üzerinden aşağıdaki post’u paylaşması:

Screen Shot 2015-10-09 at 12.25.05

- Advertisement -

Yazdığı mesajda Jackson yaralarından bahsediyor ve yanında olan kişilere teşekkür ediyor. Mesajı da ‘Setteki en eğlenceli günüm değildi‘ diyerek bitiriyor.

Ünlü aktris Milla Jovovich de Facebook üzerinden Olivia Jackson için bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Biz de buradan bir film seti emekçisi olan bu cesur kadına çok geçmiş olsun diyor ve bir an önce iyileşmesini diliyoruz. Dublörler gerçekten zor şartlar altında çalışıyor. Bu kaza da bunun kanıtı. Umarım hak ettikleri değeri görmeye başlarlar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler