div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Minecraft: Story Mode, Minecon’da tanıtılacak!

- Advertisement -

Çeşitli ortaklıklarıyla çıkartığı ve hikayenin baskın olduğu oyunlardan tanıdığımız Telltale Games’in Minecraft: Story Mode isimli oyununun bu yıl yapılacak olan Minecon’da tanıtılacağı duyuruldu.

Game of Thrones, Tales from Borderlands, Walking Dead ve Wolf Amoung Us gibi hikayenin önemli olduğu point and click tarzı oyunlardan tanıdığımız Telltale Games, Minecraft temalı diğer oyunlarında olduğu gibi hikayesi bölüm bölüm ilerleyen bir oyun yapacağını duyurmuştu. Telltale Games’in resmi Twitter hesabında gönderdiği resimde Minecon’un logosu bulunuyor ve “Size bir hikaye anlatalım” yazıyordu. Yani Telltale Games’in yaptığı Minecraft: Story Mode’un Londra da 4 ve 5 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Minecon’da tanıtılacağı işaret ediliyor.

Öte yandan oyunun tam anlamıyla Minecraft gibi olmayacağını ve oyunun PC, Mac, iOS, Android, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One’a çıkacağını hatırlatmayı unutmayalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler