div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Minecraft yayını yaparken evini yaktı

- Advertisement -

İnsanlar oyun yayınları yaparken nelere tanık olduk. Evi polis tarafından basılan oldu. Evine silahlı soyguncu giren oldu. Bu sefer de yayın yaparken evini yakan var. Yalnız burada yayıncının epey bir hatası var.

Daasuke isimli Japon oyuncu Minecraft yayını yaparken oyuna yeni aldığı çakmağı tanıtmak için ara veriyor. Zippo benzeri bir çakmağı eline alıyor ve önce gazını doldurmaya başlıyor. Daha sonradan itiraf ettiğine göre bu işlemi nasıl yapacağını bilmiyormuş. Zaten bu birinci ve en büyük hata. Sonrasında (Videonun 4:40 gibi civarında) elindeki çakmak alev alıyor ve olaylar gelişiyor. Benim anlamadığım ikinci büyük hata ise yangını kartonlarla söndürmeye çalışması. Tarihi bir bilinçsizlikle bu işe girişiyor ve adeta mangal körükler gibi yangını daha da yayıyor. Sonuç ortada.

Kendisine büyük geçmiş olsun diyoruz. Bu durum gerçekten şakasını yaptığımız bir konu değil. Videonun sonuna doğru yangın iyice yayılıyor. Habere göre kendisi, annesi, babası ve evlerindeki başka bir akrabasında yaralanmalar olmuş. Umuyoruz ki bunların hiçbiri ciddi değildir.

Umarım en azından bu kaza izleyenler için bir ders olur. Her ne kadar basit gibi görünse de en ufak bir durumda bile bilgisizce hareket etmenin sonuçları ağır olabiliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler