div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Minecraft’ın mobil sürümüne devasa güncelleme

- Advertisement -

Minecraft: Pocket Edition’ın Alpha 0.12.1 isimli güncellemesi gerçekten ama gerçekten çok büyük. Oyuna o kadar çok şey eklendi ki nereden başlayacağımı neler yazacağımı bilemiyorum.

En önemli yeniliklerden biri oyuna Nether’in eklenmiş olması olabilir. Nether minecraft evrenindeki cehennem-vari bir boyut. Burada bir çok düşman, yeni malzemeler ve Nether’a has içerik bulunmakta. Oyunun orijinal sürümünde bu özellik 5 yıla yakın bir süredir var. En sonunda artık mobil sürüme de geldi.

Oyuna Brewing ve Enchanting gibi önemli crafting özellikleri de geliyor. Brewing sayesinde onlarca farklı potion yapabilecek ve Enchanting’le de halihazırda olan eşyalarınıza büyülü özellikler eklenebilecek.

Yağmur, kar ve fırtına gibi hava değişiklikleri de olacak. Bunlar sadece görsel değil aynı zamanda oynanışa da etki eden etkenler.

Bir de oyunun survival mode’unun temel öğesi olan açlık da oyuna geliyor. Karnınız tamamen tokken canınız yenilenecek ve tamamen açken tahmin edeceğiniz üzere can kaybedeceksiniz.

Bunlar dışında oyunda küçük büyük bug’lardan oynanıştaki ufak farklılıklara kadar bir çok değişiklik var. Güncellemelerin listesine buradan bakabilrisiniz: http://minecraft.gamepedia.com/Pocket_Edition_Alpha_0.12.1

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler