div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Minecraft’ta dört senedir aynı yönde yürüyen kişiyle tanışın

- Advertisement -

Kurt J. Mac ile tanışın. Kurt J. Mac 2011’de Minecraft’ta bir amaç doğrultusunda aynı yönde yürümeye başladı. Amacı oyunda Far Lands olarak bilinen yere varmak.

Far Lands aslında Minecraft’ın eski sürümlerinde bulunan bir hata. Mojang daha sonradan bu hatayı kaldırdı, yani artık Far Lands yok. Bildiğiniz üzere Minecraft’ta nereye giderseniz gidin oyun size yeni alanlar yaratıyor. O zamanki sürümde belli bir mesafeden sonra bir hata sebebiyle en sonunda oyunun kodları çöküyor ve bol glitch’li bir harita yaratıyor. Buraya da Far Lands deniyor. İşte Kurt J. Mac bu efsanevi yere varmak için 4 senedir yürüyor. Tabi oyununun sürümünü de bu sıraca güncellememiş.

Haritadan işin ciddiyetini (ve manyaklığını) görebilirsiniz: http://farlandsorbust.com/map182/#/17363/64/298040/-4/0/0

İş bu kadarla da bitmiyor. Kurt J. Mac bu yürüyüşünü aynı zamanda Child’s Play isimli yardım kurumuna destek olarak yapıyor. Bu kurum hastalığı dünya bulunan çocuklara oyuncak, oyun ve kitap temin ediyor ve bunu dünya çapında yapıyor. Bu da Kurt J. Mac’in kuruma destek sayfası: http://farlandsorbust.com

Tabi bir de oyuncunun youtube kanalı var. Oradan da gelişmeleri takip edebilirsiniz
https://www.youtube.com/user/kurtjmac

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler