div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mirror’s Edge Catalyst’in oynanış videosu yayınlandı!

- Advertisement -

Gamescom 2015 fuarı EA konferansı ile tüm hızıyla sürüyor. Elbette EA’nin en çok beklenen oyunlardan biri olan Mirror’s Edge Catalyst’i boş geçmesi düşünülemezdi. Bir oynanış videosu bekliyorduk ve video geldi. Sadece bununla sınırlı da kalınmadı ve oyunun çıkış tarihi bile belli oldu.

Mirror’s Edge Catalyst’in oynanış videosuna baktığımızda oyunun vazgeçilmez teması parkour olayını ve yakın dövüş detaylarına dair fikir sahibi olduk. Üzücü olan taraf yayınlanan video akşam saatlerinde geçmese oyunun görselliğini ilk oyundan ayırmakta biraz zorlanabilirsiniz. Oynanış bakımından da ilk oyunla aynı gözüken Mirror’s Edge Catalyst’de düşmanlarla biraz daha yakın dövüşe gireceğiz gibi duruyor. Bunun dışında ise yine yüksek yerlerde koşacak. Oradan oraya atlayacak ve dibine kadar parkour yapacağız! En sevindirici haber ise elbette oyunun çıkış tarihiyle ilgili. Mirror’s Edge: Catalyst 23 Şubat 2016’da piyasada olacak!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler