div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mirror’s Edge’in ismi değişiyor mu?

- Advertisement -

Oyun dünyasının en kalbi kırık hikayelerinden biridir Mirror’s Edge.

DICE’ın her pikseline büyük bir emek harcadığı, hem oynanış, hem göze hitap etme anlamında gayet çok başarılı bir iş çıkarttığı, oyunun ana karakteri Faith’in de bir daha çıkmamak üzere kalplere kazındığı Mirror’s Edge, öyle veya böyle bir finansal başarısızlık olarak oyun tarihinde yerini aldı. Oyun beklediği satış rakamlarına çıkmasının üzerinden epey bir zaman geçtikten ve hem değeri anlaşıldıktan, hem de bundle’ların desteği ile ulaşabildi.

Oyunun ikincisinin E3’te önemli bir yer işgal etmesi neredeyse kesin, bununla birlikte bugün oyunun resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım oyunun ismi konusunda hem ipucu verdi, hem de yeni soru işaretleri yarattı.

CHADHZoXEAEy4T5

Görüldüğü gibi “Catalyst” ismi öyle veya böyle Mirror’s Edge serisinde bir yer işgal edecek. Bunun Mirror’s Edge’in adının olduğu gibi değişeceğini işaret ettiğini pek sanmıyoruz, lakin oyunun adınının Mirror’s Edge 2 yerine Mirror’s Edge: Catalyst olması, ya da oyunun yayınlanacak yan hikaye veya webisode’larından birinin adı olması beklenebilir.

GÜNCELLEME: Oyunun ismi Mirror’s Edge: Catalyst olarak netleşti 😉

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler