div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MoBu, iOS’taki hızlı yükselişinin ardından şimdi de Google Play’de yayında!

- Advertisement -

Yayına başladığı ilk 5 günde, “Apple Editörlerinin Seçimi” olup, En Popüler Oyunlar listesinde 2. sıraya yerleşen MoBu; bugün Google Play’de oyuncularla buluştu.

Panteon tarafından geçtiğimiz hafta iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan “MoBu – Macera Başlıyor” hızlı bir çıkış yaptı. 5 gün gibi kısa bir sürede 100 binden fazla indirilen oyun, En Popüler Oyunlar listesinde ilk üçten hiç düşmedi. Şu sıralarda ise en çok aranan uygulamalar listesinde 1 numarada yer alıyor.

Oyun, bir hayli iştahlı fakat bir o kadar da tembel goril MoBu’nun açlığıyla savaşı uğruna giriştiği macerayı konu alıyor. Vodoo büyücüsü MaGu’nun yaptığı büyü ise işleri bir hayli karıştırıyor. Karanlık ormanlardan, zehirli bataklıklara ve hatta alevler saçan volkanlara kadar uzanan bu macerada MoBu’yu yönlendirmekse tabii ki oyunculara kalıyor. Oyun başlarda kolay başlasa da zamanla bir hayli zorlaşıyor ve oyunculara ciddi anlamda ter döktürüyor. Şimdilik 3 farklı haritada 45 farklı bölüm içeren oyuna önümüzdeki hafta yeni bir güncellemeyle “Altın Tapınak” haritasıyla 15 yeni ve zorlu bölüm eklenecek.

Oyunun geliştiricisi Panteon’un yayınladığı infografiğe göre zavallı gorilimiz MoBu, 5 günde 6 milyon kez başarısız olmuş. Oyunda tüketilen muz miktarının (7,5 milyon adet) Türkiye’nin aynı zaman aralığındaki muz ihracatından fazla olması ise ilgi çekebilecek bir diğer istatistik. Firmanın genel müdürü Ufuk Şahin MoBu ile ilgili “MoBu geliştirirken çok keyif aldığımız, belki herkesten çok kendimiz oynadığımız bir oyun. Oyunculardan aldığımız dönüşlere göre oyunu sürekli geliştiriyoruz. Oyun yeni haritalar, yeni oyun modları ve özelliklerle geliştirilmeye devam edecek. Hedefimiz MoBu’yu markalaştırarak güzel bir seri haline getirmek” dedi.

iTunes: https://itunes.apple.com/tr/app/id1005901006?l=tr
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panteon.mobu

- Advertisement -

Basın Bülteninden Derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler