div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Monopoly: Fallout Collector’s Edition’ın detayları geldi!

- Advertisement -

Monopoly’nin versiyonu Bethesda’nın mağazasında açıklandığı üzere 30 Ekim’de satışa sunulacak. Ancak GameSpot 1 Ekim’de satışa çıkaracak bunu da söyleyelim. Monopoly’nın Fallout versiyonunda oyuncular alıp, satıp ticaret yaparak Fallout Wasteland’de yeni bir uygarlık kurmaya çalışacaklar. Bildiğimiz monopoly’den gelen free parking, go to jail ya da Go!’lar hala duruyor, ancak geri kalan her şey Fallout oyununa uygun olarak değiştirilmiş durumda.

Vault 13, Diamond City, Megaton ve daha bir çok lokasyonun bulunduğu oyunda Evler ve oteller Shacks ve Vaults olarak değiştirildi. Monopoly’deki ilerlettiğimiz tokenler varya, gemidir, şapkadır, köpektir, ütüdür, ayakkabıdır, arabadır, el arabasıdır ya da efenim nakış parmaklığı yerine, Nuka-Cola şişesi, Vault Boy, Power Armor Helmet, 10mm tabanca, MiniNuke ve Vault 111 kapıları bulunmaktadır. Ben daha demin eski monopoly’deki tüm tokenleri mi saydı?!?! Neyse, devam etmek gerekirse monopoly parası, özel yapım Fallout parasıyla değiştirildi.

Oyun Bethesdanın kendi mağazasında 40 dolara satılıyor. Serinin bir sonraki oyunu olan Fallout 4 ise 10 Kasım’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC’ye geliyor.

2939105-fm

2939106-fm2

2939107-fm3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler