div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Monster Notebook Gözünü Kıbrıs’a Çevirdi

- Advertisement -

2005 yılından bu yana faaliyet gösterdiği yüksek performanslı mobil bilgisayar segmentinde ürettiği birbirinden başarılı ürünlerle hem oyunseverlerden hem de donanım editörlerinden tam not alan Monster Notebook, kullanıcılarından aldığı güç ve destekle büyümeye devam ediyor.

Uluslararası bir marka olma yolunda ilk adımı 6 – 9 Ocak 2016 tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleştirilen Uluslararası Tüketici Teknolojileri Fuarı CES 2016’ya katılan tek Türk firması olarak atan Monster, fuarda ipuçlarını verdiği büyüme çalışmalarının ilk meyvesini aldı.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Mayıs ayında Kıbrıs’ın Lefkoşa şehrinde ilk yurtdışı şubesini açan Monster, Türkiye’deki oyunsever ve profesyonellerden sonra yüksek performanslı bilgisayarlarını Kıbrıs’taki tüketicilere de sunuyor. Oyuncular için özel olarak geliştirdiği ve özelleştirdiği Huma, Abra, Tulpar ve Semruk serisi notebook modellerinin yanı sıra mobil iş istasyonları arasında Türkiye’de en çok rağbet gören Markut modellerini de Kıbrıslı teknoloji meraklılarıyla buluşturan firma, böylelikle en yeni ürünlerini Kıbrıslılara ilk elden sunuyor.

En son teknolojilerle donatılan Monster bilgisayar modellerini almadan önce yakından incelemek isteyenler için ideal bir ortam da hazırlayan Monster, tüketicilerden övgü alan satış sonrası teknik destek hizmetini Kıbrıslı kullanıcılara da sunmakta.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler