div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mooncrest’in yapımcısı kickstarter’ı iptal etti…

- Advertisement -

Bioware’de çalışmış dört oyun geliştiricisi tarafından geçtiğimiz ay duyurulan RPG oyunu Mooncrest’in kickstarter projesi başarısızlıkla sonuçlandı.

Dört eski Bioware çalışanı tarafından kurulan KnightMayor tarafından başlatılan 400.000 dolar hedefli kickstarter kampanyası 1400 destekçiden ancak 48.000 dolar toplanabilmiş olmasının neticesinde iptal edildi.

“Geçen hafta boyunca bu kampanyanın hedefine ulaşamayacağını ibrak ettik ve yapılacak en iyi şeyin bunu iptal etmek olacağını hissettik.” diyen KnightMayor, hazır oldukları zaman başka bir kickstarter kampanyası düzenleyeceklerini de açıkladı.

Mass Effect, Jade Empire ve Star Wars: The Old Republic gibi oyunların yapılışında çalışmış olan Rick Burton, James Henley, Brian Ledden ve Jeffrey Visgaitis tarafından kurulan KnightMayor tatsız başlangıcın ardından pes etmiş değil ve daha iyi bir hazırlıkla, daha iyi bir sunum ve daha iyi fikirler ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler