div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mordheim: City of the Damned için senaryo fragmanı yayımlandı!

- Advertisement -

Bu ayın 20’sinde piyasaya çıkmasını beklediğimiz ve oldukça da umutlu olduğumuz Mordheim: City of the Damned’ın senaryosu hakkında ipuçları veren fragman yayımlandı.

TPS kamera açısına sahip olan Mordheim’da, modeller ve şehirler tıpkı masaüstü oyundakine benzer şekilde yaratılmış. Üç farklı ırktan birisini seçerek başladığımız oyun oldukça uzun sürecek bir deneyim vaadediyor ve önümüzdeki hafta PC oyuncuları ile buluşacak.

Oyunda her bir Warband için ayrı bir senaryo bulunacak, yani tek bir karakter seçip senaryoyu o karakterin artı ve eksilerine göre oynamaktan ziyade, tamamen başka hikayelerin içine düşeceksiniz. Bu Warband’ler sırasıyla The Human Mercenaries, Skaven, Sisters of Sigmar ve Cult of the Possessed. Dört Warband için dört ayrı senaryo sunulması oldukça ilgi çekeceğe benziyor.

Aşağıdaki fragmanda oyun boyunca karşılaşacağımız kahramanlardan Luther Wolfenbaum, Bertha Bestraufrung, Fylch Sharptail ve Merga Ottweiler’ı görebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler