div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mount & Blade Bannerlord da Gamescom’da

- Advertisement -

Türk oyun severlerinin göz bebeği haline gelen Mount&Blade yeni oyunu olan Bannerlord ile Gamescom’daki standı ile oyun severlere yeni oyun hakkında bilgi veriyor.

Oyuna ait ilk oynanış videosunun yayınlanmasının ardından, oyunun ne kadar geliştiğini ve güzelleştiğini görebilme imkanına ulaşmış olduk. Oyunun hala yapım aşamasında olduğunu belirtelim. Zaten izleyeceğiniz videoda da “work in progress” yazısı bulunmakta. Ancak oyunun dinamikleri üzerine yoğunlaşan video sayesinde, karakter hareketlerinden, çevrede oluşan değişimlere kadar bir çok şey ilgimizi çekiyor. Değişken hava şartları bile yeterli bir güzellik katmayı başarıyor. Kuşatma kısımları ise koçbaşı, mancınık gibi kuşatma silahlarını tanıtırken, karakter hareketleri ve savaş anında, savaş alanı nasıl gözükecek sorusuna da cevap vermeye yetiyor.

Svadyalılar ve Vaegirliler, Rodoklar ve Nordlar, Kergitler ve Sarranidler… Az oynamadık Warband’i ve bir özlem oluşmuş bende. Bannerlord’un Warband’den 200 sene öncesinde geçeceğini ve Kalradya İmparatorluğu üzerine hikayeyi kuracağını hatırlatalım. Ayrıca 2012’de ilk kez açıklanan oyunun çıkış tarihi de halen belli değil.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler