div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mount & Blade: Warband, Bu akşam Steam anasayfasında %75 indirimde

- Advertisement -

Ülkemiz oyun sektörünün uluslararası arenadaki gururu, TaleWorlds Entertainment imzalı popüler Orta Çağ simülasyonu Mount and Blade: Warband, bu akşam 20.00 itibariyle Steam’in anasayfasında kendine yer buluyor. Üstelik %75 indirimle!

Dilerseniz ana oyunu, dilerseniz sadece ek paketleri ya da Mount & Blade, Mount & Blade: Warband, Mount & Blade: Warband – Napoleonic Wars, Mount & Blade: Warband – Viking Conquest Reforged Edition, Mount & Blade: With Fire & Sword’un tamamını içeren Full Collection’ı %75 indirimle satın alabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde E3’te yeni oyunları Mount & Blade II: Bannerlord’un oynanabilir demosunu basına tanıtan TaleWorlds Entertainment, yeni oyun çıkmadan önce oyunseverlere Mount & Blade efsanesini başlatan klasik seriyi Steam yaz indirimleri kapsamında koleksiyonlarına katma fırsatı sunuyor.

Bu akşam saat 20.00’da Steam’in anasayfasından da ulaşabileceğiniz kampanyadan hemen yararlanmak için http://store.steampowered.com/sale/mountandblade/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler