div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Need for Speed ile konsolda 30fps yarış deneyimi!

- Advertisement -

Need for Speed cephesi biraz hareketli bugünlerde, yeni haberler de gelmişken son yılların en fazla beklenen Need for Speed oyunu nereye gidiyor bir bakalım.

Aslında her şey E3’ten kısa bir süre önce dağıtılan görseller ile başladı ve ardından yayınlanan oyun videosunda da gördük ki oyunun ismi 1995’teki ilk oyunu, gittiği yön ise NFS: Underground’u gösteriyor. Geliştirilmiş modifiye seçenekleri, sosyal medya eklentiler, farklı disiplinler ve gerçek karakterlerden oluşan rakipler ile oyun son zamanların en fazla beklenen NFS oyunu olmayı bir şekilde başardı, gerçekten de NFS: Most Wanted günlerinden beri bu kadar heyecanlanmamıştık.

Sonra beta duyuruldu ancak bir şeyler eksikti hatırlanacağı üzere, PC versiyonunun beta sürecine alınmamış, bunun için bir tarih de verilmemişti. Oyunun PC “portu” konusunda (eh, artık bundan eminiz sanıyorum.) beklenen açıklama da hiç gecikmedi, oyunun PC versiyonunun grafiklerinin, platformun gücüne göre yeniden düzenlenmesi ve kare sınırının kaldırılması adına 6 ay ötelendiği duyuruldu, oyunculardan da homurtular yükselmeye başladı.

Ghost Games kötü haberleri bir bir duyurmak konusunda oldukça ustaca bir strateji izliyor denebilir, zira kare sayısının 60fps olacağını düşünenler son açıklamadan sonra “yok artık?” diye aklından geçirmeye başlamıştı. Bugün gelen son açıklamada ise oyunun Xbox One ve PS4’te mod ayırt etmeksizin 30fps çalışacağı açıklandı. En son bir yarış oyununu 30fps olarak ne zaman oynadığımı hatırladım da, sanıyorum Grand Prix Legends 2004 ve Nascar Racing 2003 Season olmalı, zira bu iki PC oyunu da 25fps’ye kilitlenmişti oyun motorunun kapasitesi sebebiyle.

Canınızın sıkıldığını tahmin edebiliyoruz, biraz da iyi haber verelim. Oyuna bedava içerik eklentileri yapılacak ve herhangi bir oyun içi alım da söz konusu değil. Bu bedava içerikleri daha sonra PC versiyonu için satın alanlar oyunla beraber edinebilecek.

Oyunun sürekli internet bağlantısı gerektireceği de bir kez daha açıklandı. Diğer taraftan tek başınıza oynuyorsanız Playstation Plus veya Xbox Live Gold üyeliği gerekmeyecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler