div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Need for Speed’de araç boyamak sanattır!

- Advertisement -

Bazı insanların Need For Speed’de araçları boyamalarına izin verilmemeli.

Belki de bu yüzden iyi şeylere sahip olamıyoruz. Tüm Xbox One oyuncuları için halen tekrarlanmakta olan takılma sorunlarını bir kenara bırakırsak, yeni Need for Speed oyunu genel anlamda karışık eleştiriler aldı diyebiliriz.

Mesela Kotaku’nun sevdiğimiz yazarlarından Mike Fahey’i ele alalım. Çocukları sevdiği için oyunun başında hayli vakit geçiren Mike Fahey’in 2002 model Mazda RX-7 ile işi bittikten sonra aracın neye benzediği aşağıda.

1504128659314692752

Need for Speed sayesinde oyuncular arabaların estetik anlamda çeşitli bölümlerini değiştirerek istedikleri şekle sokabiliyorlar. Hava freni, jantlar ve takım taklavat, artık ne varsa! Çeşitleri o kadar fazla olmasa da Forza Motorsport 6’da olduğu gibi özel skinler de tasarlayabiliyorlar.

Ancak Forza’da farklı olan oyuncuların büyük bir sabırla ve çalışma harcayarak değişiklikleri yapıyor olması, üstelik sonra en fazla beğenilenleri yarışa girmeden hemen önce indirebiliyor olmanız gibi bir güzellik var.. Bu açıdan bakıldığı zaman Need for Speed’in “tuning” yönüne odaklanan bir oyun olarak aynı standartları sağladığını söylemek zor.

Forza’da tüm ekranı mükemmel tasarımlar kaplıyor olsa da kolay bir oyun olmadığını, simülasyon ayarlarında size epey ter döktüreceğini de belirtelim.

- Advertisement -

Mike Fahey’in oyun deneyimini aşağıda izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler