div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Need for Speed’in ilk büyük güncellemesi yolda!

- Advertisement -

Need for Speed serisinin, yalın olarak sadece Need for Speed olarak çıkan serinin yeni oyunun ilk büyük güncellemesi yolda!

1995’ten beri devam eden serinin son oyunu Need for Speed’de Ghost Games’in yaptığı açıklamada bazı oyuncuların oyundaki hatalardan şikayet etmesi üzerine ilk büyük güncelleme yolda. Bu güncellemede hataların giderilmesi ve bazı dengelemeler bulunuyor bunlara Need for Speed bloğundan bakabilirsiniz. Bunun yanında önemli olarak AI Catch Up sistemindeki denge ve rubberbanding hatası giderilmiş olacak.

Şikayetler genellikle Xbox One platformu kullanan kullanıcılar tarafından yapıldı. Kasım ayının sonlarında yeni güncellemeyi yayımlanması planlanıyor. Avrupa’da Xbox One ve PS4 platformlarında 5 Kasım’da raflardaki yerini almıştı. PC içinse, PC versiyonunun grafiklerinin, platformun gücüne göre yeniden düzenlenmesi ve kare sınırının kaldırılması adına 6 ay ötelendiği duyurulduğunu tekrardan hatırlatalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler