div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

“Nereye sığacaklar?” sorusu yanıtını buluyor, işte Dying Light ek paketinin ilk 15 dakikası!

- Advertisement -

Dying Light’ın ilk genişleme paketi The Following’in çıkışına kısa bir süre kalmışken ilk 15 dakika videosu da yayınlandı.

Elbette eski Dying Light oyunu ve haritaları düşünüldüğünde, araçları da kullanabileceğimiz ek paket açıklandığı zaman akla tek bir soru gelmişti: “Nereye sığacaklar?”

Takipçilerimiz için iyi haberler var, oyuna yeni eklenecek haritanın toplam boyutu daha önceki haritaların tamamı kadar neredeyse, çünkü ek paket bu kez bir şehirde değil bir ülkede geçiyor. Haliyle Cihangir’e otomobil park etmeye çalışır gibi binalar ve çitler tarafından sıkıştırılıp durmamız söz konusu değil.

Paket sadece buggy’ler ve devasa haritadan ibaret değil. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi son derece geliştirilmiş görseller, makineli tüfekler, crossbow’lar, Time Trial modu, Stadyum eklentisi ve ok kullanımı da oyuna eklenecekler arasında yer alıyor. Ayrıca Techland’ın eklediği karma sistemi sayesinde yerel halk hareketlerinize, tavırlarınıza göre size tepki verecek.

Season Pass sahiplerine ücretsiz sunulacak olan eklentinin satış fiyatı 15 dolar olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler