div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Neverwinter’ın Xbox One sürümü büyük güncellemesine kavuştu!

- Advertisement -

Steam’in en çok oynanan MMORPG oyunları arasında yer alan N:everwinter’ın Xbox One sürümü de bir hayli seviliyor. Ancak oyunun Xbox One versiyonu PC versiyonundan bir hayli geriydi. PC oyuncuları tonla yeni içeriğe kavuşurken Xbox One oyuncuları eski bir versiyonla devam ediyorlardı. En sonunda yapımcı ekip oyunun Xbox One versiyonuna dört büyük içerik paketi getireceğini açıkladığında haliyle oyunun Xbox One fanları bu haberi sevinçle karşıladı.

Sabırla bekledikten sonra oyuncular en sonunda Xbox One için yayınlanan Neverwinter: Elemental Evil güncellemesine kavuştular. Bu yeni güncellemeyle Xbox One sürümü, PC sürümüyle neredeyse aynı hale geldi. Hala küçük farklılıklar olsa da bu tek paket oyunun Elemental Evil, Fury of the Feywild, Shadowmantle ve Curse of Icewind Dale paketlerini içeriyor.

Bu büyük güncelleme yeni seviye sınırı, Oathbound Paladin sınıfı, sekiz yeni macera bölgesi, Icewind Dale PvP alanı, dört yeni oyun sonu senaryosu ve daha bir yığın içeriği barındırıyor. Yapımcılar oyunun Xbox One sürümünde 2 milyondan fazla kullanıcının bulunduğunu hatırlatarak bu sürüme olan desteklerini yeni genişleme paketi Strpngholds ile sürdürmek istediklerini belirtti.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler