div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Neverwinter’ın yedinci genişleme paketi yolda!

- Advertisement -

Peki Cryptic yeni içerikte neler sunacak?
Unutulmuş Diyarlar serisini temel alan MMORPG Neverwinter, bugüne kadar bizi pek çok içerikle besledi. Bu alışkanlığına devam eden yapım yedinci genişleme paketiyle beraber yoluna tam gaz devam ediyor. Peki bu yeni içerik paketiyle beraber bizi ne bekliyor ?

Neverwinter: Strongholds ismini verdikleri genişleme paketiyle beraber oyuncular daha önce Neverwinter’da hiç görmedikleri kadar büyük oyun haritaları ile karşılaşacaklar. Bunun yanında lonca savaşları da yeni bir boyut kazanacak, zira lonca sistemi bu genişleme ile beraber yeni bir seviyeye geçmiş olacak. Bundan böyle loncalar bir kale inşa edebilecek, bu kaleleri savunma birlikleriyle doldurabilecek ve hem diğer oyunculara karşı hem de oyun dünyasına karşı savunmak zorunda kalacaklar. Bununla beraber hem PvP hem de PvE oyun içeriği zenginleşmiş olacak.

Yeni haritalara ve kaleleri nasıl özelleştireceğimize dair bilgiler ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Henüz oyunun çıkış tarihi tam olarak belli değil; ancak yapımcı ekip bu yaz bu genişlemenin oyuncularla buluşacağını açıkladı. Yani Strongholds paketinin çok da uzak olmayan bir tarihte oyuna ekleneceğini belirtmeliyiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler