div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nexuiz geri döndü!

- Advertisement -

Üç yıl kadar önce THQ’nun batması sebebiyle Steam’den geri çekilen FPS oyunu 22 Mart’a kadar 9 TL karşılığında satın alınabilecek.

Orta direğin dağıtımcısı THQ’yu her sene biraz daha fazla özlüyoruz galiba.

Indie geliştiriciler ile EA ve Ubisoft gibi dev dağıtımcılar arasında çok güzel bir noktada duran firmanın kapanmasının ardından yerinin doldurulabildiğini söylemek güç. Bugün CDProjekt RED, Focus Home, Wargaming ve Daedelic gibi firmalar bu görevi üstlenmeye çalışıyorlar.

Quake III: Arena tarzı hızlı bir online fps oyunu olan Nexuiz de THQ’nun batışıyla beraber Steam’den çekilmişti, belki hatırlarsınız.

Aradan üç yıldan fazla bir zaman geçtikten sonra oyun geri dönüyor, üstelik daha önce Xbox 360’ta satın aldıysanız şu adresten Steam kodunuzu ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Oyunu kendi başına geri döndürmeyi başaran yapımcı Illfonic’in oyuna biçtiği fiyat da oldukça düşük. 18 TL fiyat etiketine sahip olan oyun 22 Mart tarihine kadar da %50 indirimde.

Eski Quake III: Arena günlerini özlediyseniz ve oyunun ilgi görüp sunucularının da dolacağını düşünüyorsanız bir şans verin.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler