div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

NHL 16 bu kez gerçekten next-gen!

- Advertisement -

Buz hokeyi Avrupa’da da yaygın olarak oynanmasına rağmen bizim ülkemize “amerikan sporu” diye literatüre geçmiş sporlardan biri bilindiği gibi, aslında bizim insanımıza da yapı itibariyle en yakın olanı.

Her Superbowl sırasında Twitter’ımızın haber akışı amerikan futbolu izleyen arkadaşlardan geçilmiyorsa da Amerikan Futbolu, Beyzbol ve Buz Hokeyi paket halinde ülkemizde pek fazla sevdalısı olmayan sporlar arasında yer alıyor maalesef. Üçünü de PsOne zamanlarından beri oynaya oynaya tüm kurallarıyla beraber öğrendiysem, hatta o yüzlerce sayfalık taktik kitabından çıkarımlar bile yapabilecek hale geldiysem de aralarında en hızlısı ve anlaşılabilir olanı olan NHL serisine ilgim her zaman diğerlerinin önünde oldu. Aslında bu sporu izleyen veya oyununu oynayan (hele de futbol seviyorsa) birisinin sevmeme ihtimalini düşünemiyorum bile.

NHL 16 ilk defa özel olarak yeni nesil için tasarlanan bir oyun. Serinin bir önceki oyunu eski nesilden port edilmişti ve yine de hiç fena gözükmüyordu. Yenisinde ise eski nesil ile bağlar o derece kopmuş ki Ps3/X360’a çıkacak oyunlar NHL 16 değil NHL: Legacy Edition adıyla piyasaya sürülecek.

Tüm EA spor serisi arasında bu sene en fazla geliştirilen oyunun NHL 16 olmasını bekliyoruz, EA tarafından gelen açıklama da bu yöndeydi zaten. 15 Eylül tarihinde oyun yeni nesil konsollar ile buluşacak ve PC’ye çıkmayacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler