div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden yakında sinemalarda!

- Advertisement -

Paramount Pictures ve Nickelodeon Movies sunar: Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden!

Michelangelo, Donatello, Leonardo ve Raphael bu yaz April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) ve hokey maskeli yeni kahraman Casey Jones (Stephen Amell) ile birlikte daha kötü ve çok daha güçlü düşmanlarla savaşmak üzere sinemalara geri dönüyor. Süper kötü Shredder hapishaneden kaçar ve dünyayı ele geçirmek için şeytani bir plan üzerinde çalışan çılgın bilimadamı Baxter Stockman (Tyler Perry) ve iki ahmak fedai Bebop (Gary Anthony Williams) ve Rocksteady (WWE Superstar Stephen “Sheamus” Farrelly) ile güçlerini birleştirir. Kaplumbağalar, Shredder ve yeni ekibiyle başa çıkmaya hazırlanırken kendilerini Shredder ile benzer amaçları güden, daha da büyük bir düşmanla -kötülüğüyle nam salmış Krang’le- karşı karşıya bulurlar.

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden, 23 Nisan 2016 tarihinde vizyona girecek!

Fragmanlar:

Türkçe dublaj:

NİNJA KAPLUMBAĞALAR: GÖLGELERİN İÇİNDEN | Türkçe Dublajlı 2. F…

Hazırlanın! Kaplumbağalar bu yeni, heyecanlı Türkçe Dublajlı Ninja Kaplumbağalar:Gölgelerin İçinden fragmanıyla geri dönüyor! #NinjaKaplumbağalar2

Posted by Ninja Kaplumbağalar Filmi on Monday, April 11, 2016

Türkçe altyazı:

- Advertisement -

NİNJA KAPLUMBAĞALAR: GÖLGELERİN İÇİNDEN | Türkçe Altyazılı 2. …

Hazırlanın! Kaplumbağalar bu yeni, heyecanlı Türkçe Altyazılı Ninja Kaplumbağalar:Gölgelerin İçinden fragmanıyla geri dönüyor! #NinjaKaplumbağalar2

Posted by Ninja Kaplumbağalar Filmi on Monday, April 11, 2016

Oyuncular: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell, Tyler Perry, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Brian Tee, Stephen “Sheamus” Farrelly, Gary Anthony Williams.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler