div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nintendo’nun en eski binasını hiç merak ettiniz mi?

- Advertisement -

Nintendo, 23 Eylül 1889’da Japonya’da Fusajiro Yamauchi kurulduğunda Hanafuda adı verilen oyun kartları üretiyorlardı daha sonra otele kadar çeşitli iş alanlarına yöneldikten sonra video oyunu sektörüne girmişlerdir ve şu anda dünyanın en büyük oyun konsolu ve oyun geliştiricisi firmalarından biri oldu. Ana merkezi Kyoto olan Nintendo, Avrupa ve dünya konsol satış listelerinde Nintendo DS çıktığından beri 1. sırada ve bırakmaya niyeti yok gibi.

Bu köklü geçmişe sahip olan şirketin en eski binası artık kullanılmıyor ve restorede edilmedi. İçine girilmesi yasak ancak halen daha içeride birkaç insan mevcut, ne yaptıkları meçhul tabi. Neyse, binaya girmeyi başaran Daniel, amatör kamerayla içeriyi gizlice çekmeyi ve gördüklerini dışarı sızdırmayı başardı. Yakalandı tabii ki ancak yakalayan kişi içeriden biriydi ve esprili, hoş bir bayandı, haliyle kısa bir tur verdi kahramanımıza, işte kısa 5 dakikalık amatör video;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler