div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nissan, Driveclub ekran görüntülerini gerçek zannetti!

- Advertisement -

Nissan’ın Gran Turismo’nun ilk günlerinden beri simülasyon ve yarış oyunlarına desteği tartışılmaz, özellikle de GT Academy ile bu konuda çığır açtıklarını söylemek mümkün.

Çok değil, üç yıl öncesine kadar her biri evlerindeki konsollarda bilgisayar oynayan gençler olan Lucas Ordonez, Jordan Tresson, Jann Mardenborough, Mark Shulzhitskiy ve Gaetan Paletou’nun tamamının artık bir yarış kariyeri var ve bu isimlerin dördü bu seneki LeMans 24 saat yarışında start alma şansını yakaladı. Bilindiği gibi ülkemizde de ilk defa GT Academy seçmeleri yapıldı ve altı pilot İngiltere’deki seçmelerde ter dökecek.

Bununla beraber Nissan’ın espritüel tarafı da bir diğer detay. 100 milyon dolar harcanan LeMans projesi ilk senesinde açıkça başarısız olmasına rağmen ‘bu parayı bir sene içinde çekip gitmek için harcamadık, seneye döneceğiz ve her şey çok farklı olacak.’ diyerek tek finiş gören aracının başarısını partiyle kutlayan, motorhome’unun içine merdiven yerine bir itfaiye kaydırağı yerleştiren, en hızlı inen ekip üyesine ödül veren, 23 numaralı araçlarının mühendis ekibi aracı yarışa yetiştirmek için 22 saat çalışınca “Eat, Sleep, Race, Repeat” sloganlı afişlerindeki “Sleep” kısmının üstüne bir çarpı işareti koyan Nissan, yine bir şekilde bizleri güldürmeyi başardı.

Haftasonu bir Twitter kullanıcısının paylaştığı Driveclub ekran görüntülerini gerçek zanneden ve ‘harika fotoğraflar, sen mi çektin?” diye soran Nissan Amerika’nın resmi Twitter hesabı yine sabahımızı şenlendirdi.

1327825310303119246

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler