div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No Man’s Sky’da Stephen Colbert adına yıldız sistemi!

- Advertisement -

No Man’s Sky’ın bizimle buluşacağı günler yaklaşırken oyunun geliştiricilerinden Sean Murray’de Stephen Colbert’in reality show’una konuk oldu.

Bilindiği gibi No Man’s Sky dünyası 18 kentrilyondan fazla yıldızdan oluşturulan bir dünya ve fauna da oldukça çeşitli. Her gezegenin ayrı bir atmosferi, ayrı zorlukları, ayrı bir bitki örtüsü var ve burada yer alan hayvanlar da buna göre değişiklik göstermekte. Bir gezegeni keşfettiğinizde bilgi ekranında daha önce sizin tarafınızdan keşfedildiği yazılıyor ve hayvan türleri de keza aynı şekilde.

Nitekim Hello Games gözüken o ki Stephen Colbert adına da bir yıldız sistemi tasarlamış durumda ve aşağıda görebileceğiniz gibi gezegenler (Colbert Prime) ve hayvanlar da (Molebert, Colbison) ünlü talk show ustasının adından tahrifatla üretiliyor.

Oyun şu an muhteşem gözükmekle birlikte bakalım oyuncuları bu evreni keşfetmek için ne kadar başında tutabilecek, en fazla merak ettiğimiz şey bu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler