div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No Man’s Sky’dan oynanış videosu!

- Advertisement -

Devasa evreni ve oldukça merak edilen keşif sistemi nedeniyle No Man’s Sky E3’ün en fazla beklenen oyunları arasında yerini almıştı. Hello Games tarafından üretilen oyun için canlı bir oynanış videosu E3 2015’de gösterildi. Yayınlanan oynanışta oyunu kendi yaratıcısı Sean Murray oynadı.

Murray tüm dünyaya No Man’s Sky’ın ne akdar geniş bir evrene sahip olduğunu gösterdi ve farklı bölgeler arasındaki teloportasyon sistemini sundu. Bu sırada evrende binlerce gidilebilecek yıldız ve gezegen olduğunu görmek bir kez daha oyuncuları oyuna hayran bıraktı. Murray bir yandan oyunu anlatırken ekrandaki binlerce ışığı işaret ederek her birinin farklı bir yıldız olduğunu ve kendi ekolojik sistemine sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca oyundaki gezegenlerin keşfedilmek için beklediğini ancak belki de bazılarının hiçbir zaman keşfedilemeyeceğini açıkladı. Tüm bunların yanında uzay gemimizle yapabileceğimiz savaşlara ve gemiden indikten sonra FPS olarak gerçekleşen savaşları da görmek oldukça heyecan vericiydi.

Murray E3 2015’de oyunun çıkış tarihine ilişkin hala bir şey söylememiş olsa da çok yakında çıkış tarihini açıklayacağına söz verdi.

Denis Gudin Fildişi

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler