div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No Man’s Sky’ın fiyatı ne kadar olacak?

- Advertisement -

PlayStation blog’da dün gece yayınlayıp hızla geri çekilen fiyat etiketine bakılacak olursa, No Man’s Sky piyasaya AAA fiyat etiketi ile çıkacak.

Hello Games’in uzun süredir geliştirilen ve pek çok kişinin Star Citizen ile Elite Dangerous’u gölgede bırakmasını beklediği oyunu, Haziran ayında PC, Playstation 4 ve Xbox One için piyasada olacak bilindiği gibi.

Fiyatının ne olacağı konusu ise şimdiye kadar bir sır olarak kaldı ama küçük ekiplerle geliştirilmiş büyük yapımları göz önüne alırsak (The Witness veya Unravel gibi) fiyatının PC’de 60-80tl civarında olmasını bekliyorduk.

PlayStation blog’da yazan rakam ise çoğunuzun gözlerinin yuvasından fırlamasına neden olacak (59.99 pound) zira bu rakam FIFA 16, XCOM 2 veya The Division ile aynı fiyat düzeyini temsil ediyor. Türkçeleştirelim, No Mans’s Sky eğer gerçekten bu fiyat düzeyinde piyasaya çıkarsa Steam’de 189-229, PS4’te ise 289 TL fiyat etiketi ile satılacak demektir.

8797

Bu sadece daha kısıtlı bir kitleye hitap etmesi açısından riskli değil, rakipleri Star Citizen ve Elite Dangerous’un da çok üzerinde.

LEVEL’ın bilim kurgu yazarı Cem Şancı, birkaç defalar bu oyundan o kadar da umutlu olmadığını (Aylardır yapımcının sadece istatistik ve rakamlar üzerinden konuştuğunu da ekleyerek.) yazmıştı hatırlayacaksınız, peki siz ne düşünüyorsunuz?

- Advertisement -

676

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler