div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No70: Eye of Basir’in yapımcılarından radikal bir karar geldi.

- Advertisement -

İlk oyunları No70: Eye of Basir’den sonra doğrularını ve yanlışlarını irdeleyen ekip üyeleri: yeni duyurdukları The Bell projesi için, oyun severlerin fikirlerini paylaşabilecekleri bir sisteme geçiş yaptıklarını açıkladı ve projenin Trello hesabını genel kitleye açıp, oyunu takipçileriyle beraber geliştirme kararı aldı.
Takipçiler bu sayede hem ekibin yol haritasını görebilecek, hem de fikirlerini, ilgili hesap üzerinden anlık olarak, ekip üyeleriyle paylaşma şansı yakalayacak.

Trello hesabında, oyunun mekaniklerinden, bulmaca sisteminin genel yapısına kadar birçok bilgi mevcut. Ekip üyeleri, bu sisteme geçme sebeplerini açıklarken ise şu cümleleri kullandı:

“No70: Eye of basir ilk projemiz olmasından dolayı bazı eksiklerimiz vardı. Daha önce yapmadığımız bir iş olduğu için bu eksikleri görebilmemiz adına bizim için önemli bir projeydi. Gerek gameplay, gerekse hikâye açısından bazı kesimleri tatmin etmediği bir gerçek. Biz bunu kompleks haline getirmektense, zamanımızı daha iyi ne yapabiliriz diye düşünmeye harcadık ve The Bell isimli bir projeye başladık. Akabinde fark ettiğimiz bir nokta daha oldu ve topluluk ile doğru bir iletişim kuramadığımızı hissettik. Bu sebeple daha şeffaf olmak ve oyuncuların taleplerini doğru karşılayabilmek adına, ekibin proje sayfası olan Trello hesabını genel kitleye açtık. İstedik ki The Bell’i geliştirirken önemli gördüğümüz fikirleri oyuna dahil edip, ekip dışındaki insanlarda oyunda kendilerinden bir parça görebilsinler. Bu aşamada yardımcı olmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık.”
İlk oyunlarından edindikleri tecrübeyle yeni bir maceraya çıkmaya hazırlanan firma umarız ki başarılı olur.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler